&

vv LSV 1 - Dees 1

vv LSV 1 speelt gelijk tegen Dees 1

Zondag 17 oktober 2021. LSV Speelt thuis tegen directe tegenstander DEES 1. Wederom begon het balletje om half 3 te rollen in Lennisheuvel. Na de off-day van vorige week hadden de Lennisheuvelnaren wat recht te zetten. De eerste 20 minuten waren goed en het balletje rolde goed. Waar normaal voor de lange bal werd gekozen werd de bal nu uitgehaald.

Voor het eerst in weken waren er grote aanknopings punten. Maar desondanks zakte het niveau weg na 20 minuten. Het middenveld van DEES begon beter te draaien en DEES werd langzamerhand de bovenliggende partij. In de 25e minuut kreeg DEES een vrije trap aan de zijkant van het veld. De vrije trap ging aan iedereen voorbij maar werd nog net op de lijn weg gewerkt door keeper Andrei Tomus. DEES Schreeuwde om een goal en tot de teleurstelling van de lennisheuvelnaren werd deze door de scheidsrechter gegeven. Ongelukkig kwam LSV op een 0-1 achterstand. in de 38e minuut kwam DEES op een 0-2 voorsprong toen een voorzet vanaf de zijkant in eigen goal werd gekopt door Bart van der Struijk. 0-2 Achter maar de Lennisheuvelnaren voelde dat er wat te halen was.

Na de rust kwam LSV sterker uit de kleedkamer. Jarne van der Heijden maakte plaats voor Roel Welvaarts die een goede indruk achteriet. LSV Was scherper naar rust en liet het balletje rollen. In de 59e minuut kreeg Lyuboslav Serafimov de bal en maakte hiermee een knappe actie langs de zijlijn. Hij trok de bal terug naar de 16 en de bal werd op goal geschoten. Het schot werd geblokt Job Kruijssen was alert en reageerde snel op de 2e bal en schoot zo de aansluitingstreffer binnen voor de Lennisheuvelnaren. LSV drukte door en rook bloed. Bijna alle duels werden gewonnen en anders was het wel de 2e bal die voor de Lennisheuvelnaren was. In de 73e minuut viel vrij onverwacht de 2-2. DEES Speelde de bal terug op de keeper die de bal zo bij spits Maikel van de Heuvel in de voeten speelde. Maikel schoot de bal fijnloos met z'n 'slechte' been in de hoek en bracht LSV op gelijke hoogte. Een paar minuten later kreeg Roel Welvaarts de bal mee in de kluts maar werd omgetrapt in de 16 van DEES, maar van een strafschop wilde de scheidsrechter niets weten. In de laatste paar minuten werd het kick en rush, beide teams vermoeid maar bleven strijden om toch 3 punten te winnen. In de laatste minuut kreeg DEES de kans om de winnende treffer te maken maar de inzet werd knap geblokt door Teun de Jong, die met deze tackel zijn team een punt bezorgde.

Volgende week mag LSV op bezoek bij Nederwetten.