&

Knegselse Boys 1 - vv LSV 1

vv LSV kansloos in Knegsel

Zondag 10 oktober 2021. LSV mag op bezoek bij de Knegselse boys.
Om half 3 begon het balletje te rollen voor wat zou blijken een off-day voor de Lennisheuvelnaren. Knegsel was feller en vloog erin, LSV was slap en kwam er maar niet aan toe. Tot de 30e minuut konden de Lennisheuvelnaren de 0-0 op het scorenbord houden.

Maar toen Knegsel een corner bij de eerste paal legde werd deze binnengelopen. Het lukte niet vandaag voor de Lennisheuvelnaren. En een kleine 10 minuten later kwamen de Knegslese boys op een 2-0 voorsprong. Vanaf links werd de bal diep gestoken op de spits van Knegsel die de bal fijnloos binnen schoot.De tweede helft was veel van hetzelfde, LSV hield tegen en Knegsel had de bal, maar creeerde niet echt grote kansen. Hier en daar kwamen de boys er een paar keer door over de flanken maar daar bleef het bij. Althans dat werd er gedacht maar in de 88e minuut schoot Knegsel de 3-0 binnen.

Een kansloze dag voor de Lennisheuvelnaren.