&

Dosko`32 1 - vv LSV 1

vv LSV Verliest op bezoek bij Dosko'32

Zondag 8 mei, LSV speelt uit tegen Dosko'32.LSV Begon sterk aan de wedstrijd en speelde voor het eerst sinds weken weer voetbal. Dosko'32 liet LSV veel aan de bal, maar echte grote kansen creeerde de Lennisheuvelnaren niet in het eerste kwartier van de wedstrijd. Het leek erop dat het een spannende wedstrijd zou worden.

Stiekem werd er verwacht dat LSV na de sterke openingsfase op voorsprong zou komen, maar helaas was dit niet het geval. In de 23e minuut waren de Lennisheuvelnaren in balbezit op de helft van Dosko'32, maar na balverlies en een diepe bal, die de spits van Dosko'32 met de kluts mee kreeg kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Heel veel deed de Lennisheuvelnaren niet, ze wisten dat als ze hetzelfde zouden blijven spelen de kansen vanzelf zouden komen. En deze kwamen er dan ook zeker.
Na een voorzet van de rechterkant kwam de bal uit voor Roel Welvaarts, die de bal niet binnen wist te schieten door een lastige stuit. Een kleine 5 minuten laten kreeg LSV weer een grote kans door een voorzet vanaf de rechter kant. Dirk van der Struijk bracht de bal voor, Lars Kruijssen kopte de bal terug op Roel Welvaarts, die net niet genoeg kracht achter z'n kopbal kon zetten, waardoor de keeper van Dosko'32 de inzet wist te keren. Luuk Hobbelen kwam er ook nog een paar keer goed door maar ook hij zag zijn inzet net naast het doel van Dosko'32 verdwijnen.
Met een 1-0 achterstand, waar het ook zomaar 1-3 had kunnen zijn, gingen de Lennisheuvelnaren de rust in.

De tweede helft was Dosko'32 de sterkere, langzamerhand kregen ze iets meer grip op de wedstrijd. In de 52e minuut kwam Dosko'32 eruit over de linker kant, heel even leek het gevaarlijk te worden maar Teun de Jong greep in met een prima sliding. Helaas vond de scheidsrechter de sliding niet kunnen, en zo ging de bal op de stip. De speler van Dosko'32 schoot de bal snoeihard in de onderhoek, 2-0 voor Dosko'32. Na de penalty was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Dosko'32 had de overhand en speelde goed onder de druk vandaan. Na een goede combinatie kwam de thuis ploeg op een 3-0 voorsprong. Even leek het erop dat LSV op een 3-1 zou komen, maar Wladimir Killie zag zijn inzet op de lat verdwijnen. De laatste 15 minuten waren was het voornamelijk tegenhouden voor de Lennisheuvelnaren. Het leek erop dat de wedstrijd in een 3-0 zou eindigen, maar net voor het einde van de westrijd kwam Dosko'32 op 4-0. Na de aftrap ging de fluit al snel weer voor het einde van de wedstrijd.

Aankomende donderdag speelt LSV uit tegen SVSOS.