&

vv LSV 1 - de Bocht`80 1

vv LSV speelt de eerste bekerwedstrijd, thuis tegen de Bocht 80

30 augustus 2020 in de beginfase van de wedstrijd ging het spel op en neer. Het eerste kwartier was het spel slordig, er werd meer op de lange bal gespeeld. In de 22e minuut kwam LSV er voor het eerst doorheen, Dirk van der Struijk speelde de bal strak tussendoor op spits Bart Dammers.

Die tot de schrik van de de Bocht defensie de bal liet lopen voor de diepgaande Jarne van der Heijden. Jarne kreeg zijn inzet niet langs keeper Desley Fonken. Dezelfde Desley keerde 5 minuten later een vrije trap van Dirk van der Struijk.De bocht 80 was sterker dan LSV, maar daar werd echter weinig mee gedaan. De bal ging voornamelijk lang. In de 37e minuut kreeg de bocht 80 dan ook de kans op de 0-1. De bal werd voor getrokken door de linksbuiten van de bezoekers, waarna de bal vanaf 2 meter werd overgeschoten.

Het eerste kwartier na rust was LSV beter, er werd hoog druk gezet op de defensie van de bocht 80, die moeite hadden hier goed onder vandaan te spelen. Ondanks het verbeterende spel van LSV bleven de kansen uit. In de 78e minuut kreeg LSV de kans op de 1-0, maar Dirk van der Struijk zag zijn vrije trap op de lat verdwijnen. Het spel was van beide kanten niet goed genoeg, zodoende was het een verdiend gelijkspel.

Volgende week speelt LSV uit tegen Wilhelmina Boys.