&

vv LSV 1 - Casteren 1

vv LSV nipte overwinning op Casteren

Zondag 11 oktober, de vierde wedstrijd thuis tegen Casteren staat op de planning.Er werd scherp begonnen aan de wedstrijd door de Lennisheuvelnaren, die uit waren op hun eerste overwinning in de competitie.

LSV was gevaarlijker met de bal, en had meer druk naar voren dan tegenstander Casteren. Casteren speelde voornamelijk op de lange bal op de spits en wilde vanuit daar bijsluiten. Maar daar kwam de tegenstander maar weinig aan toe, door het goede verdedigende werk van de Lennisheuvelnaren. In de 20e minuut kwam de eerste kans voor de Lennisheuvelnaren, Thijs Verhagen stak de bal vanuit het hart van de defensie diep op linksback Teun de Jong die de bal vanaf de achterlijn voor de goal trok. Bram Strik had de bal voor het inschieten, maar schoot de bal op een been van een Casteren verdediger. Abdelatief Azammad kreeg de rebound voor zijn voeten maar zag ook zijn inzet geblokt worden en aan de verkeerde kant van de paal voorbij gaan, de 1-0 bleef uit. Casteren leek er een paar goed doorheen te komen met de lange bal, maar keeper Mark Faes stond goed opgesteld en kon alle ballen rustig onderscheppen.

Na de rust mocht LSV aftrappen. Maar toen aanvoerder Dirk van der Struijk de keeper van de tegenstander uit zijn doel zag staan besloot hij de aftrap op doel te schieten. Heel Casteren stond erbij en keek ernaar, en voordat we het wisten vloog de bal tegen het net aan. De scheidsrechter keurde de goal goed en zo kwam LSV op een verdiende 1-0 voorsprong. Je zou kunnen zeggen dat vanaf dat moment de wedstrijd gespeeld was. Het spel ging op en neer, maar beide elftallen wisten niet meer tot gevaar te komen. Dat was echter tot 10 minuten voor tijd, toen Bart Dammers de bal opende op Lars Kruijssen, die op zijn beurt de bal stak op Dirk van der Struijk, waarna Dirk van der Struijk de bal met een hakje neerlegde voor de inkomende Maykel van Kasteren. Maykel van Kasteren haalde uit en zag zijn inzet met moeite gestopt worden door de keeper van Casteren. De rebound viel voor de voeten van Dirk, maar die schoot de bal in het zijnet. Net voor het eindsignaal kwam LSV er nog een keer uit. Bart Dammers speelde 3 verdedigers van Casteren uit met een knappe actie en ging samen met Lars Kruijssen op de keeper af, helaas voor de Lennisheuvelnaren speelde Bart de bal net iets te ver voor zich uit, waardoor de keeper van Casteren de bal van zijn voeten kon duiken.

Volgende week speelt LSV uit tegen Netersel, maar de vraag is of deze wedstrijd nog wel gespeeld zal gaan worden I.V.M Covid-19.