&

Ollandia 1 - vv LSV 1

vv LSV 1 laat punten liggen bij vv Ollandia

Zondag 4 oktober, de 3e wedstrijd van het seizoen staat op de planning, met deze keer als tegenstander Ollandia.Ollandia was vanaf minuut 1 uit op een overwinning, LSV werd hoog onder druk gezet en er werd met regelmaat goed onder uit gevoetbald.

Na een kwartier spelen kwam LSV beter in de wedstrijd en trokken ze de wedstrijd meer naar zich toe. Bart Dammers had een paar kansen maar wist deze niet te verzilveren.
Het spel van beide elftallen was slordig, er was veel onnodig balverlies over en weer, mede hierdoor werd de wedstrijd niet echt spannend.
Totdat Ollandia eruit kwam over de sterke rechtsbuiten, de bal werd vanaf het middenveld binnendoor gespeeld op de diepgaande rechtsbuiten. Die op zijn beurt een prima voorzet gaf bij de tweede paal, gelukkig voor LSV keepte Mark Faes een prima wedstrijd en hield hij zijn team hier voor de eerste keer in de wedstrijd door de bal te keren. Een kleine tien minuten later werd de linksbuiten van Ollandia diep gestuurd, maar werd simpel van de bal gelopen door Maykel van Kasteren. Aangezien dit in de zestien meter gebeurde probeerde de speler van Ollandia nog een penalty te claimen, maar de scheidsrechter, die overigens prima floot, wilde hier niets van weten. LSV en Ollandia mochten met een 0-0 stand de rust in.

In de rust moest noodzakelijk gewisseld worden toen Job Kruijssen uitviel met een blessure, Daniel van Wordragen kwam in zijn plaats. Het spel van LSV was beter dan de eerste helft, maar bleef onnodig slordig. Hier en daar kregen de bezoekers uit Lennisheuvel kansen, maar deze wisten het net niet te vinden. Ollandia ging meer op de lange bal spelen, maar Teun de Jong was heer en meester in de lucht. In de 60e minuut werd er een bal binnendoor gestoken op de diepgaande spits van Ollandia, die tot zijn teleurstelling de bal weer gestopt zag worden door Mark Faes. Abdelatief Azammad viel ook uit met een blessure, Arjan van Helvoirt werd gebracht als vervanger. De wedstrijd was voor Arjan echter maar van korte duur, toen hij in een kopduel een ijsbeentje kreeg en niet meer verder kon. Lars Kruijssen werd gebracht als vervanger. Dirk van der Struijk kreeg een paar minuten later een grote kans om de 0-1 te maken, maar zag zijn inzet over de goal verdwijnen. In de 70e minuut werd er heel even niet opgelet door LSV en het was meteen raak. De bal werd diep gestoken op de spits die dit keer wel wist te scoren. LSV liet de koppen niet hangen en hoopte nog op een late gelijkmaker, maar toen 7 minuten later de 2-0 viel was het afgelopen in Olland. Eindstand 2-0 voor de thuisploeg.