&

LSV 1 - Gloria UC 1

LSV gaat strijdend ten onder tegen Gloria UC

Misschien een beetje te optimistisch geworden door de goede resultaten van de laatste weken was LSV aanvallend ingesteld afgelopen zondag 26 november. Uiteindelijk bleek dat een beetje naïef, want ondanks een aantrekkelijk spelbeeld was het Gloria UC dat vooral via spelhervattingen gevaarlijk was. Corners en vrije trappen waren steeds weer gevaarlijk en de doelpunten uit die standaard situaties maakten uiteindelijk het verschil

Slecht uitverdedigen bracht de bal bij Roy Benaers die gemakkelijk de 0-1 kon binnentikken in de 40e minuut. Na de rust startte LSV fanatiek en na een goed uitgevoerde aanval was het Abdelatif Azammad die de gelijkmaker kon binnenschieten. De vreugde was van korte duur, toen  twee minuten later  Niels Lambrechts uit een corner vrijwel ongehinderd kon inkoppen. Weer toonde LSV veerkracht en weer twee minuten later kwam Maikel van Kasteren op tot aan de achterlijn en zijn voorzet op maat werd door Thijs Verhagen keihard tegen de touwen gewerkt. LSV bleef opportunistisch spelen, maar moest dat bekopen met twee tegen doelpunten in de slotfase Door opnieuw Niels Lambrechts en Koen van den Broek.