&

Waalre 1 - LSV 1

LSV 1 boekt beter resultaat in uitwedstrijd tegen Waalre 1

Zondag 19 januari ondanks de 4-0 nederlaag was dit toch beduidend beter dan eerder in de competitie toen LSV thuis met 0-8 verslagen werd. Vanaf het aanvang signaal bleef LSV aardig overeind. De eerste echte kans voor Waalre ontstond in de 15e minuut en toen was het ook meteen raak, Lowie van Kuringen schoot van dichtbij de 1-0 binnen.

Hierna moest LSV een fase met de rug tegen de muur verdedigen maar onder leiding van de uitstekende LSV doelman Maykel van Kasteren bleven de Lennisheuvelnaren overeind. In de 29e minuut was ook de LSV doelman machteloos toen een uitstekende voorzet van Stefan Claeys door Lowie van Kuringen volley werd genomen, 2-0. Dat was ook de ruststand..
Meteen na rust weer het euvel van snelle tegendoelpunten, iets wat LSV vaak overkomt dit seizoen. LSV hervond zich en Waarle liet de teugels wat vieren waardoor de eindstand uitkwam op 4-0