Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

LBC viert 5 jarig jubileum
 

 

LBC viert 5 jarig jubileum

Op zaterdag 28 mei vierden De Bocht ’80 en LSV het 5 jarig bestaan van LBC. De jeugd van beide verenigingen voetbalt inmiddels al 5 seizoen met elkaar en niet geheel onverdienstelijk. Met verschillende kampioenschappen als resultaat en in de selectie teams eigen jeugd. Kortom, er kan wel gesproken worden van een succesformule.

Het jubileumfeestje werd geopend op het sportpark van LSV. Daar was een 7 kamp uitgezet. Een parcours van leuke spellen. Uiteenlopend van fietsen op crossbikes tot het ouderwetse latje trap. In het gladiatoren spel moest de directe tegenstander van een blok gestoten worden. Een komisch schouwspel.  De jeugdteams gingen onderling de strijd aan om per team tot een winnaar te komen.
Aan het eind van de middag met zijn allen richting de Bocht ’80. Daar werden de seizoensprijzen uitgereikt. Bocht ’80 Voorzitter Edwin Baeten vertelde in zijn toespraak dat LBC de sleutel tot succes is die nodig is om kleine verenigingen zoals de Bocht ’80 en LSV in stand te houden. Bij beide vereniging zijn het afgelopen seizoen al spelers doorgedrongen tot het eerste elftal. Daar draait het om, aldus de voorzitter. Hierna verscheen Ad van Kemenade op het toneel. Hij kwam namens de NKS de jeugdleider van het jaar in het zonnetje zetten: Richard Kattevilder.

Vijf jaar geleden was hij namens LSV betrokken bij de totstandkoming van het samenwerkingsverband. En nog steeds actief als jeugdleider en trainer. Dik verdient! Daarna was de jeugd aan de beurt. Uit handen van eresponsor Henk den Ouden werden er weer veel prijzen uitgereikt. Lisan van Dongen was de speelster van het jaar. Coen Erven was de speler van het jaar. Marleen Peters scoorde dit jaar de meeste doelpunten en was de topscorer van het jaar. Daarna was het woord aan keepersponsor Marty Putmans. Hij riep Mitchel Smetsers uit tot keeper van het jaar. Alle jeugdspelers ontvingen een mooie wisselbokaal en een ingelijst shirtje.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>
Meer LSV voetbal nieuws >>>>


28-05-2016
 
 
LBC viert 5 jarig jubileum
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)