Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

SJO vv LBC MB1 - Haarsteeg MB1
 

 

Overtreffende trap meiden B1 LBC, kampioen in de Hoofdklasse C

Zaterdag 25 april 2015. Beste lezers opgelet! De meiden B1 van LBC stellen zich nu al kandidaat voor de sportploeg van het jaar! Dat de meiden B1 van de Lennisheuvel Bocht ’80 Combinatie (LBC) goed kunnen voetballen wisten we al. In december 2014 promoveerde ze via een kampioenschap in de eerste klasse naar de Hoofdklasse.

Dat 4 maanden later deze meiden met het kampioenschap gingen lopen in de Hoofdklasse had niemand durven dromen. Toch is het de waarheid geworden. Een bijna bovenaardse prestatie. Weliswaar werden er twee nederlagen geïncasseerd maar na 10 wedstrijden zijn de meiden met 24 punten de absoluut terechte kampioen in de Hoofdklasse C. Haarstaag was de laatste prooi welke met 3-0 in eigen huis werd verslagen. Wat is in hemelsnaam de volgende stap? De nieuwe hoofdtrainer van de Bocht ’80, Jan Mattheeuwse, die met deze meiden onlangs zijn  Trainersdiploma binnen haalde kijkt samen met zijn assistent Norbert Fonken terug op een super seizoen. Gefeliciteerd dames en technische staf!


Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>
Meer LSV voetbal nieuws >>>>


25-04-2015
 
 
SJO vv LBC MB1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)