Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - Odilliapeel 1
 

 

vv Irene verliest laatste competitiewedstrijd van Odilliapeel

Met de wetenschap dat volgende week de eerste wedstrijd voor promotie moet worden gespeeld trad Irene in een sterk gewijzigd elftal aan tegen Odilliapeel. Zo kregen Stan Versantvoort en Rody van Gaal rust omdat ze op 4 gele kaarten stonden, werden  Levi van Rooij en Kay van de Sande met een lichte blessure aan de kant gehouden en waren er ook nog de langdurig geblesseerden Jurrian Schellekens, Bart Bressers, Thomas Vorstenbosch, Gijs Voets en Owen van Lith. Met 4 spelers uit de JO 19 werd er ondanks het verlies een meer dan acceptabele wedstrijd gespeeld tegen Odilliapeel.
Irene had gedurende de hele wedstrijd wederom de beste kansen maar de afwerking liet te wensen over. Odilliapeel had wat meer fortuin in de afwerking. Halverwege de eerste helft scoorden ze de 1-0 in de korte hoek en de 2-0 in de tweede helft kwam door een van richting veranderd schot.
Vijf minuten voor tijd wist Ferdy van Zon met een hard schot de 1-2 op het bord te zetten. In de resterende minuten kreeg Irene nog een aantal goede mogelijkheden maar deze werden helaas niet benut.

Volgende week de eerste wedstrijd voor promotie naar de 4e klasse, uit naar Koningslust. Aanvang 14.30 uur.

Auteur vv Irene Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


26-05-2024
 
 
vv Irene 1 - Odilliapeel 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)