Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - Gassel 1
 

 

vv Irene boekt nette overwinning op Gassel

Zondag 26 november  de wedstrijd tegen hekkensluiter Gassel. Deze wedstrijd werd gezien de slechte staat van het hoofdveld op het iets kleinere veld 2 gespeeld. Nadat Irene midweeks van Vita had verloren wilde de mannen van Irene vandaag iets recht zetten.

Vanaf het begin werd er met veel druk naar voren gevoetbald. Gassel parkeerde de bus voor de goal om er in de counter af en toe uit te komen. Irene had het meeste balbezit en was via Levi van Rooij gevaarlijk maar de kansjes die er kwamen werden niet goed uitgespeeld. De beste kans was 5 minuten voor rust voor Milan van Rooij die na een diepe bal van Bryan Hellings alleen op de keeper kon. Zijn schot werd door deze keeper nog net voorlangs getikt.

In de tweede helft hetzelfde beeld. In de 60e minuut bracht Irene drie wissels waaronder spits Rody van Gaal. Het was Rody die in de 66e minuut de ban brak door een corner netjes binnen te koppen. Hierna ging het snel want in de 67e en 69e minuut waren het Bryan Hellings (mooi schot ) en Owen van Lith (na een scrimmage voor goal) die de stand naar uiteindelijk 3-0 tilden.
Irene kreeg hierna nog wat kansen maar was niet zorgvuldig in de afwerking zodat er geen doelpunten meer te noteren vielen.

Volgende week uit naar Mosa, aanvang 14.00 uur.

Auteur vv Irene Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


26-11-2023
 
 
vv Irene 1 - Gassel 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)