&

Woenselse Boys 1 - vv Irene 1

vv Irene weet weer wat winnen is

vv Irene trad zondag 17 april  aan tegen Woenselse boys. Een tegenstander waar de uitwedstrijd met 2 – 0 werd verloren. Gezien de stand op de ranglijst was er vandaag maar één opdracht voor de Irene mannen; de winst pakken.

Direct vanaf de aftrap liet Irene zien dat ze deze opdracht goed hadden begrepen. Onder aanvoering van een ontketende Stan Versantvoort werd Woenselse Boys het voetballen onmogelijk gemaakt en probeerde Irene er met combinaties doorheen te voetballen. Zowel Levi van Rooij als Rob Groenendaal konden over de flanken regelmatig doorbreken maar de kansen die hiermee werden gecreëerd werden niet benut. Tot aan de 31e minuut waarin Thomas Vorstenbosch een goede voorzet met een uitstekende kopbal de doelman van Woenselse Boys wist te verschalken. Na dit doelpunt bleef het wedstrijdbeeld hetzelfde. In de voorlaatste minuut van de eerste helft kon Levi van Rooij , na een foute terugspeelbal, alleen op de keeper af te gaan maar zijn schot was een makkelijke prooi voor de keeper.

In de tweede helft ging Irene door op de ingeslagen weg. Dit resulteerde in de 62e minuut in een goal van Arthur Piasecki die vanaf 20 meter de keeper kansloos liet met een schot in de verre hoek. Drie minuten later wat het dezelfde Arthur die met een mooie steek pass de snelle Levi van Rooij vrij voor de keeper zette. Levi omspeelde de keeper en wist de 3-0 op het bord te zetten. In de 80e minuut waren het twee invallers die het vierde doelpunt wisten aan te tekenen. Gijs Voets zette met een mooie pass tussen de verdedigers door Michael Schoenmakers vrij voor de keeper en met een mooie kapbeweging wist hij zich vrij te spelen en de 4-0 aan te tekenen.
Het slot akkoord was voor de goed spelende Thomas Vorstenbosch die een corner vrij eenvoudig kon inkoppen.

Een goede overwinning voor Irene. Met nog 5 wedstrijden te gaan blijft de strijd tot lijfsbehoud in de 4e klasse ongekend spannend.

Volgende week speelt Irene de uitwedstrijd tegen WEC uit Wijbosch, aanvang 14.30 uur.