&

vv Irene niet opgewassen tegen Mariahout

Irene heeft uit tegen Mariahout een terechte 5-1 nederlaag geleden. Irene begon na de overwinning tegen Boxtel vorige week met goede moed aan de wedstrijd tegen Mariahout. De gastheren lieten echter vanaf de aftrap zien dat zij gebrand waren op een overwinning.

Met veel inzet en fysiek maakten ze het Irene lastig om te voetballen. Vooral bij balverlies van Irene wist Mariahout snel om te schakelen en gevaarlijk te worden. Daarbij dient ook gezegd te worden dat Mariahout in de duels net iets feller en slimmer was.Dit leidde in de 7e minuut al tot een doelpunt voor Mariahout, een voorzet van links kon bij de eerste paal eenvoudig worden binnengetikt. TienĀ  minuten later was er al de 2-0 die geheel vrijstaand een voorzet bij de 2e paal kon binnen tikken. Hierna kreeg Irene wat meer veldoverwicht en ook twee goede kansen maar die werden niet benut. In de 35e minuut wist Mariahout de 3-0 aan te tekenen door een steekpass door het midden simpel af te ronden.

Na rust wist Irene meer van zich af te bijten en was de wedstrijd gelijkwaardiger waarbij gezegd moet worden dat Mariahout wel de betere kansen had. Dit resulteerde in de 4-0 ongeveer 10 minuten na rust. Irene wist 10 minuten voor tijd via Rody van Gaal nog wat terug te doen maar het slot akkoord was toch voor Mariahout door een paar minuten voor tijd de 5-1 te scoren na slap verdedigen van Irene.

Volgende week is er geen wedstrijd en Irene kan zich daarna opmaken voor de thuiswedstrijd tegen Avesteijn op 30 oktober.