Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - vv Boskant 1
 

 

vv Irene pakt 3 punten tegen Boskant

Onder een mooi najaarszonnetje en op een prima grasmat kwam zondag 13 november Boskant naar sportpark de Laat. Boskant had voorafgaand aan deze wedstrijd nog geen punten behaald en slechts twee keer gescoord.

Het gevaar op onderschatting was dus aanwezig. Na de aftrap ontstond er in de eerste helft een rommelige wedstrijd waarbij met name veel strijd door beide teams werd geleverd maar er van goed voetbal geen sprake was. De eerste twintig minuten leverde dit dan ook voor beide teams weinig kansen op. In de 25e minuut was het via een aanval over links Gijs Voets die op 20 meter van het doel mocht uithalen en zijn schot hobbelde in de verre hoek binnen. Uit het niets kwam Irene op voorsprong. Het wedstrijdbeeld bleef hetzelfde waarbij Boskant met veel strijd en inzet het Irene lastig probeerde te maken maar zelf weinig kansen creëerde. In de 30e minuut was er wederom een goede aanval over links waarbij de voorzet door Rody van Gaal snoeihard op de lat werk gekopt waarbij hij zelf alert reageerde en de rebound beheerst intikte, 2-0. Hierna gebeurde niet veel meer waardoor er een ruststand van 2-0 op het bord stond.

In de tweede helft ging Boskant aanvallender van start maar kreeg al na 1 minuut de deksel op de neus. Goed doorzetten van Levi van Rooij op recht en een prima voorzet van hem werd door Rody van Gaal beheerst binnen gewerkt waardoor de 3-0 op het bord stond en de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was. Boskant bleef echter hard werken en strijden en wist ook enkele goede kansen te creëren maar waren voor de goal niet scherp genoeg. Ook keepte Jorn van Kessel een prima wedstrijd door een aantal keren prima reddingen te verrichten. Aan de andere kant was Irene effectiever. De weinige kansen die het had werden prima afgewerkt. Zo was het Rody van Gaal , na een prima voorzet van Jorick de Vos die de 4-0 prachtig binnen kopte en was het slot akkoord voor Arjan Elissen, die een voorzet van rechts van Levi van Rooij beheerst bij de tweede paal binnentikte. Zo stond er na 90 minuten een 5-0 op het bord. Gezien de kansenverhouding misschien ietwat geflatteerd maar zeker een verdiende overwinning voor Irene.

Volgende week is er de uitwedstrijd naar Woenselse Boys, aanvang 14.30 uur.

Auteur vv Irene Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


13-11-2022
 
 
vv Irene 1 - vv Boskant 1
 
 
 

 

 


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)