Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - Molenschot 1
 

 

vv Irene zet goede stap richting 4e klasse

Op een druk bezocht sportpark de Laat trad VV Irene aan in de eerste van twee wedstrijden tegen Molenschot voor promotie naar de 4e klasse. Het weer was goed, het veld lag er fantastisch dus een mooi affiche voor de Irene mannen.

Vooraf waren de spelers middels een aantal filmpjes extra gemotiveerd om er het beste van te maken deze wedstrijd. En dat was vanaf minuut 1 te zien. Irene greep Molenschot direct bij de strot en probeerde met goed voetbal al snel het eerste doelpunt te maken. Dit resulteerde in de tiende minuut al in een goal van Rob Groenendaal, die na een goed uitgespeeld aanval op links vrij door kon lopen en de keeper met een bal in de verre hoek kansloos liet. Irene bleef hierna met goed voetbal het Molenschot erg lastig maken. Er waren meerdere goede kansen voor Irene om de score verder uit te breiden en één daarvan werd door Arthur Piasecki in de 19e minuut benut. Een gekraakt schot van 20 meter viel met een boogje over de keeper van Molenschot in de goal. Irene bleef hierna de bovenliggende partij en Molenschot kwam niet aan voetballen toe. Het was dan ook in de 40e minuut dat de alerte Rob Groenendaal, een ongelukkige terugspeelbal die via de lat terug kwam, beheerst binnen wist te tikken.

Na de thee was er een agressiever en feller spelend Molenschot dat het op die manier Irene lastig probeerde te maken. Dit was ook te zien op het veld alhoewel Yorick de Vos en Arthur Piasecki in de eerste minuten na rust twee enorm grote kansen misten. Molenschot ging veel eerder druk zetten en probeerde op die manier het voetbal bij Irene te ontregelen. Tot echt grote kansen voor Molenschot leidde dat niet. Irene ging slordig om met de ruimtes die hierdoor op het veld ontstonden.
Toch was het in de 70e minuut de (voor Arthur Piasceki) ingevallen Levi van Rooij die een strakke voorzet van Rob Groenendaal bij de 2e paal hard wist binnen te schieten. Hiermee was het verzet van Molenschot gebroken en leefde ze nog even op toen ze in de 80e minuut via een terechte penalty de 4-1 op het bord wisten te zetten.

Het slotakkoord was echter voor Irene. Kay van de Sande wist met een subtiel hakballetje Yorick de Vos een vrije doortocht naar de keeper te geven. Yorick wist wel raad hiermee en maakte beheerst de 5-1.
In de allerlaatste minuut kreeg een speler van Molenschot nog rood voor het neerhalen van de doorgebroken Levi van Rooy, echter de vrije trap die dit opleverde ging hoog over.
Volgende week kan Irene in Molenschot het karwei afmaken.

Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


12-06-2022
 
 
vv Irene 1 - Molenschot 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)