Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - Ollandia 1
 

 

vv Irene verliest derby van vv Ollandia

Zondag 20 oktober stond de derby vv Irene - vv Ollandia op het programma. Vanaf de aftrap was het duidelijk dat beide teams vol voor de winst gingen. Ollandia had in de eerste helft meer balbezit en was veel op de helft van Irene te vinden, maar Irene wist er regelmatig met goed combinatie voetbal gevaarlijk uit te komen.

Een domper voor Irene was dat aanvoerder Bart Bressers al na 15 minuten met een op het hoog vervelende knieblessure het veld al moest verlaten. Irene moest hiervan even herstellen en in die fase kreeg Ollandia enkele goede kansen maar wist deze niet om te zetten in doelpunten, mede door goed optreden van de Irene defensie en keeper Roy Versantvoort. De duels waren hierbij op het scherpst van de snede maar de scheidsrechter liet veel toe. Zo leek de eerste helft op 0-0 uit te draaien totdat Irene een paar minuten voor rust een goede aanval via rechts had waarbij de voorzet bij de 2e paal keurig door Owen van Lith werd ingekopt. Tot ieders verbazing vlagde de grensrechter van Ollandia voor buitenspel hetgeen de scheidsrechter overnam. Iedereen was het erover eens dat een glaszuiver doelpunt ten onrechte werd afgekeurd.

Vanaf de aftrap in de tweede helft was Irene even niet bij de les en kreeg het geen vat op de goede rechtsbuiten van Ollandia, Stefan Erven. In de 50e minuut wist hij met een steekbal zijn broer Robert Erven vrij voor de keeper te zetten die makkelijk de 0-1 wist aan te tekenen. Nog geen minuut later kon dezelfde Robert Erven een voorzet ongehinderd inkoppen waardoor Irene met 0-2 achter stond. Irene ging niet bij de pakken neerzitten en was op zoek naar de aansluitingstreffer maar kon de kleine kansen die ze kreeg niet benutten. Het had ook de pech dat de scheidsrechter een overtreding op Owen van Lith in de zestien simpel wegwuifde waar een penalty zeker niet onterecht was geweest.
Een paar minuten voor tijd wist Ollandia nog de 0-3 te scoren, een voorzet van rechts werd door spits Steven van Dijke met een volley prachtig ingeschoten.

Zo staat Irene na 4 wedstrijden, ondanks goed voetbal op één punt en wacht volgende week de uitwedstrijd tegen FC Uden. Werk aan de winkel dus voor de mannen van Irene.

Auteur Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


20-10-2019
 
 
vv Irene 1 - Ollandia 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)