Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene 1 - Boerdonk 1
 

 

Boerdonk pakt de 3 punten in Gemonde op vv Irene

vv Irene was zondag 3 november er op gebrand om vandaag de 3 punten te pakken tegen Boerdonk. Echter het stond na 3 minuten al met 1-0 achter na een klutsbal op het middenveld waarna de spit van Boerdonk geheel vrij op keeper Roy Versantvoort kon en makkelijk de 0-1 scoorde.

Hierna liep Irene de hele eerste helft meer tegen zichzelf te voetballen en Boerdonk wist hiervan goed te profiteren. Ze waren feller en slimmer in de duels en wisten op die manier nog twee keer te scoren. Eén keer vanuit de omschakeling waarbij een diepe bal de linksbuiten bereikte , die vervolgens makkelijk Thijn van Vreede uitspeelde en zijn voorzet kon door de spit ongehinderd worden binnen getikt. De derde goal van Boerdonk viel vlak voor rust. Een vrije trap werd door Roy Versantvoort los gelaten en alleen Boerdonk was attent op de terugkomende bal en hieruit te scoren.

In de tweede helft zette Irene de eerste 10 minuten nog stevig aan maar wist geen echte kansen te creëren. Boerdonk deed dit wel vanuit de omschakeling en scoorde een identieke goal als hun tweede waarmee de stand op 0-4 kwam. Irene bleef vechten en had hierbij de pech dat de scheidsrechter de vele en soms gemene overtredingen van Boerdonk niet bestrafte. Irene kwam nog op 2-4 door doelpunten van Thomas Vorstenbosch, een kopbal uit een corner en door Owen van Lith die een penalty benutte na een op hem zelf gemaakte overtreding.

Deze wedstrijd maar snel vergeten en volgende week naar Odilliapeel, aanvang 14.30 uur

Auteur Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


03-11-2019
 
 
vv Irene 1 - Boerdonk 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)