&

Nieuw Woensel 1 - vv Irene 1

vv Irene komt slecht winterstop

Irene wilde zondag 19 januari de goede reeks van voor de winterstop voortzetten. Dit moest dan gebeuren in een uitwedstrijd tegen Nieuwe Woensel. Ondanks nog steeds een aantal geblesseerde spelers en zonder aanvoerder Jurrian Schellekens (buitenland) begon Irene vol goede moed aan de wedstrijd.

Echter na 2 minuten was het al raak voor Nieuw Woensel. Irene stond totaal verkeerd en na een simpele steekpass kon een speler van Nieuw Woensel alleen op keeper Roy Versantvoort af gaan en simpel de 1-0 scoren. Een paar minuten daarna was het wederom raak voor Nieuw Woensel. Een vrij trap aan de zijlijn werd door Tim Nelemans bij de tweede paal binnengeschoten. Hierna ging Irene wat meer van zich afbijten en zag dat Nieuw Woensel achterin ook niet al te sterk was en daar de kansen voor Irene lagen. In de twintigste minuut mocht Irene twee corners nemen en bij de tweede corner werd in een scrimmage een Irene speler met twee handen vastgehouden. De toegekende penalty werd door Arhur Piasecki goed genomen waardoor Irene zonder goede te spelen toch nog in de wedstrijd bleef, 2-1. De scherpte was alleen van korte duur, nog geen 3 minuten na de aansluitingstreffer werd er wederom niet scherp verdedigd en eenvoudig een penalty veroorzaakt waardoor het verschil weer 2 was in het voordeel van Nieuw Woensel, 3-1.
De rest van de eerste helft kon Irene geen vuist maken en was het geen schim van het team dat voor de winterstop 3 wedstrijden op rij wist te winnen. Dit resulteerde dan ook nog in twee doelpunten voor Nieuw Woensel waardoor we met 5-1 achterstand gingen rusten.
In de tweede helft gaf Irene zonder goed te voetballen meer tegenstand waarbij er voor beide teams enkele goede kansen waren om te scoren. Dat werd echter niet meer gedaan waardoor de ruststand ook de eindstand was. Een domper voor Irene die echter volledig aan zichzelf te wijten was.

Volgende week de uitwedstrijd tegen VCO. Er zal dan uit een ander vaatje getapt moeten worden om de drie punten mee naar Gemonde te nemen