Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boerdonk 1 - vv Irene 1
 

 

Boerdonk wint met ruime cijfers van vv Irene

Zondag 1 maart ging VV Irene naar Boerdonk om daar tegen de plaatselijke vv te spelen. Van de eerste wedstrijd wisten we dat dit team de nodige felheid en waar nodig fysiek op de mat kan leggen. In voorgaande wedstrijden kreeg Irene telkens snel de 0-1 om de oren waardoor het plan vandaag was om wat verder in te zakken en gebruik te maken van de omschakeling met onze snelle spitsen.

Dit plan liep de eerste 40 minuten van de wedstrijd prima. Boerdonk had weliswaar meer balbezit maar wist niet tot echte kansen te komen. Irene daarentegen had via Levi van Rooij en Owen van Lith in de omschakeling een paar zeer goede kansen. Dit resulteerde in de 32e minuut dan ook in de 0-1 door Levi van Rooij, die na een goede pass van Ferdy van Zon zijn tegenspeler goed uitspeelde en droog in de verre hoek wist te scoren. Het had er alle schijn van dat Irene deze stand tot de rust overeind zou houden. Echter in de 35e minuut kreeg Stijn Memelink zijn tweede gele kaart waardoor Irene met 10 man verder moest. Tot overmaat van ramp scoorde Boerdonk een paar minuten voor rust de 1-1, een afgeslagen corner werd van 30 meter strak in de kruising geschoten.

Na rust ging Irene verder met hoe het de eerste helft begonnen was. Echter de warrig leidende scheidsrechter besloot Boerdonk een handje te helpen. Uit een buitenspelsituatie scoorde Boerdonk de 2-1 en even later werd een duidelijke overtreding in de 16 op Levi van Rooij niet bestraft. De spelers van Boerdonk waren na afloop zo sportief om aan te geven dat beide situaties door de scheidrechter foutief waren beoordeeld. Hierna ging Irene forceren om toch de gelijkmaker op het bord te zetten maar kreeg het de spreekwoordelijke deksel op de neus toen keeper Roy Versantvoort de bal knullig verspeelde aan de spits van Boerdonk die voor een leeg doel de 3-1 aantekende. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en waren de 4-1 en 5-1 slechts voor de statistieken.

Volgende week speelt Irene uit tegen Fiducia, aanvang 14.30 uur.

Auteur Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


01-03-2020
 
 
Boerdonk 1 - vv Irene 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)