Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Irene zoekt trainers jeugd en senioren
 

 

vv Irene zoekt trainers jeugd en senioren

Ondanks alle vervelende perikelen rondom Corona heeft VV Irene niet stil gezeten. De indelingen voor het seizoen 20-21 zijn op een haar na ingevuld. We zijn trots dat we bij de jeugd in iedere leeftijdscategorie een volwaardig team hebben en dat we 4 goed gevulde senioren teams hebben.

Echter hebben we nog dringend behoefte aan ondersteuning voor begeleiding. De meest urgente vacatures zijn die van trainer -coach voor de JO15-e en JO19-1 en één trainer voor Irene 3/Irene Veteranen.

De trainingsavonden voor de JO 15 -1 en JO 19-1 kunnen in overleg worden ingevuld. De senioren trainen op donderdagavond.

Als je interesse hebt in om één van deze vacatures op te vullen dan kun je  hiervoor contact opnemen met Marc Habraken op nummer 06 54 941 799 of een mail sturen naar m.h.habraken@hetnet.nl.

Auteur : Marc Habraken
Meer vv Irene voetbal nieuws >>>>


09-06-2020
 
 
vv Irene zoekt trainers jeugd en senioren
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)