&

The White Boys 1 - vv Irene 1

vv Irene wint opnieuw uitwedstrijd

Zondag 17 februari de 2e wedstrijd na de winterstop voor vv Irene. Wederom een uitwedstrijd, nu naar Waspik tegen de plaatselijke The White Boys 1. De vraag was of Irene de prima uitslag van de vorige uitwedstrijd (3-5) tegen nummer 2 vv Riel een vervolg kon geven.

Daar zag het er in de eerste fase van de wedstrijd niet naar uit, het begin was rommelig van beide teams zonder echte kansen voor de thuisploeg en 1 voor Irene. Na 25 minuten legde Irene de eerste goede aanval op de mat.; een goede opbouw van achteruit bracht de bal bij middenvelder Ferdy van Zon die de achterlijn zocht en een goede voorzet afleverde die door Rob Groenendaal van dichtbij werd binnen getikt (0-1).

Tien minuten later schoof Owen van Lith de 0-2 binnen op aangeven van Rob Groenendaal. Met deze tussenstand werd de rust bereikt.
Ook in de beginfase van de tweede helft was Irene in balbezit wat slordig. Na de 0-3 van Rob Groenendaal kwam er meer rust en lijn in het veldspel van Irene. Dit resulteerde in de 65ste minuut in de 0-4 van Owen van Lith die door een uitstekende pass van de 16-jarige Stan Versantvoort vrij voor The White Boys-keeper werd gezet.
In het restant van de wedstrijd drong The White Boys nog wel aan maar Irene keeper Jorn van Kessel speelde een goede wedstrijd en hield zijn doel schoon.
Al met al een mooie zonnige zondagmiddag met een goede scheidsrechter en 3 punten die mee naar Gemonde gingen met daarbij wel de aantekening dat het veldspel nog zeker voor verbetering vatbaar is.

Zondag 24 februari staat de thuiswedstrijd tegen Gloria UC uit Baarle-Nassau op het programma.