&

vv Irene 1 – Nederwetten

Irene net niet tegen Nederwetten

Ondanks een in het water gevallen voorbereiding op de tweede competitiehelft (alle geplande oefenwedstrijden werden afgelast) stond Irene vol goede moed aan de aftrap tegen middenmoter RKVV Nederwetten. Helaas trok Irene in een spannende wedstrijd weer aan het kortste eind.

Vlak voor de wedstrijd moest wegens trieste familieomstandigheden de Irene de defensie worden aangepast. Het duurde even voor iedereen goed stond maar toen was de stand al 0-2.
Toen begon het echter te draaien en kregen Marc van Grinsven, Yorick de Vos en Tjeerd Pijnenburg mooie kansen die helaas niet het doel troffen. Deste zuurder was het dat Nederwetten vlak voor rust wel het net vond.

Na rust begonnen de Irenemannen met een echt offensief en binnen twee minuten was de achterstand tot 2-3 teruggebracht door spits Yorick de Vos. Toen na 20 minuten Owen van Lith in doorgebroken positie hard werd neergelegd en de scheidsrechter terecht tot een penalty besloot zag het er weer goed uit voor Irene. Helaas ging de strafschop tegen de paal.
Dit bleek meteen het kantelpunt in de wedstrijd want Nederwetten kreeg weer vertrouwen en deed alles om de nipte voorsprong te behouden. De 2-4 vlak voor tijd was voor de statistiek.
Irene blijft in de hoek waar de klappen vallen, maar gezien het vertoonde spel zal dat niet lang duren.

week 05: uitslagen en programma