&

vv Irene 1 - Fiducia 1

Mooie overwinning vv Irene 1 op Fiducia 1

Eindelijk weer een belangrijke en terechte overwinning voor V.V. Irene. Irene schoot uit de startblokken en zette Fiducia direct onder druk. Na 5 minuten werd het overwicht al verzilverd na een mooie pass van Tjeerd Pijnenburg op de snelle Nick Vliegenthart. Met een leep lobje maakte hij de 1-0.
Toen een kwartier voor rust een Fiducia speler al zijn 2e gele kaart kreeg zag het er helemaal goed uit voor Irene. De gasten uit de Rips hielden echter stand.

In de tweede helft regende het weer onafgebroken kansen voor Irene. Sven Vonk, Marc van Grinsven en Gijs Hellings misten net het doel en een hard schot van Maarten Klopstra trof de paal.
Vlak voor tijd kregen de Irene-mannen echter toch loon naar werken. Een slimme pass van Robert van der Heijden bereikte Sven Vonk die knap de 2-0 eindstand binnen kopte.
Een voor het zelfvertrouwen zeer belangrijke overwinning. Hopenlijk kan deze lijn na de winterstop worden doorgetrokken.