&

vv Irene 1 - O.K.S.V. 1

Irene begint nacompetitie uitstekend

De wedstrijden tussen VV Irene en OKSV zijn altijd spannend. Eerder dit jaar wonnen beide ploegen elk hun uitwedstrijd. Nu ging het duel om promotie tussen de als 3e en 2e geeindigde teams. In het volle en zonovergoten sportpark de Laat werd het dit keer een galavoorstelling van Irene.In de eerste helft was good-old Teun van Esch de grote man. Hij scoorde twee maal uit vrijwel identieke situaties. Een vrije trap van Robert van der Heijden bereikte het hoofd van de lange Gemondse centrumverdediger. Bij het tweede doelpunt had de keeper van OKSV de bal niet klemvast en stond Teun weer op de goede plek.

De tweede helft was volledig voor Irene dat geen moment in gevaar kwam. Na schoten op de lat, over en naast was het de uitstekend spelende A-junior Gijs Hellings die de 3-0 maakte op aangeven van Sven Vonk. Ook de assist voor het laatste Irene doelpunt, gemaakt door Nick Vliegenthart, kwam van Sven Vonk.

Zondag 17 mei wacht de laatste wedstrijd in de nacompetitie tegen SCV’58. Als in Velp niet verloren wordt speelt 6e klasser Irene een beslissings wedstrijd op neutraal veld tegen de winnaar van de nacompetitie uit de 5e klasse H. De winnaar van dat duel promoveert naar de 4e klasse KNVB.
Voor Irene, spelers, staf en trouwe supporters zou daarmee een droom uitkomen.