&

SCV`58 1 - Irene 1

Irene wint nacompetitie

V.V. Irene heeft beide wedstrijden van de nacompetitie gewonnen. Na de 4-0 op eigen veld tegen OKSV werd zondag met 1-3 gewonnen van SCV’58.
Even leek het in Velp nog spannend te worden toen SCV snel de voorsprong nam. Luttele minuten later was het echter Nick Vliegenthart die met de gelijkmaker de rust en het vertrouwen terug bracht. Vijf minuten later was het Sven Vonk die scoorde en even later via een Velpse verdediger de eindstand zelfs op 1-3 bracht.
In de 2e helft was de spanning weg want het was duidelijk wie de betere ploeg was.

Op 31 mei kan Irene nu geschiedenis gaan schrijven.
Als de wedstrijd tegen 5e klasser SCMH wordt gewonnen dan is promotie naar de 4e klasse KNVB een feit. Dit zou een unicum zijn.
Omdat de 6e klasse KNVB wordt opgeheven krijgt de kampioen (Siol) en winnaar van de nacompetitie (Irene) de kans tegen de winnaars van de nacompetitie 5e klasse te strijden om een plaats in de 4e klasse KNVB. De wedstrijd tegen SCMH zal plaats vinden op een neutraal veld.

Irene heeft nog twee weken om zich voor te bereiden en om een attractief programma te organiseren. Nadere informatie volgt. Houd de Irene site in de gaten: www.vvirene.nl.