Irene 1 - Achilles Reek 1

Irene wint spectaculair duel tegen Achilles Reek

In de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie beloonde Irene trainer Alex Raaymakers vijf jeugdspelers met een basisplaats. De A-1 spelers bleken het afgelopen seizoen immers een waardevolle aanvulling op de senioren selectie.

Het werd tegen Achilles Reek een spectaculaire wedstrijd met veel doelpunten.
Na de 0-1 maakte Sven Vonk de gelijkmaker na een sublieme lange pass van Robert van der Heijden. Tjeerd Pijnenburg bracht Irene op voorsprong met een goed geplaatst laag schot, en maakte daarmee zijn eerste doelpunt voor de Gemondse hoofdmacht. Een vrije trap van Achilles Reek vlak voor rust bracht de stand weer in evenwicht.
Na rust maakten de twee ingevallen vaste Irene-spitsen toch het verschil. Nich Vliegenthart schoot de 3-2 hard in, en na weer een gelijkmaker van Reek was het Jelle Hoekstra die op aangeven van Gijs Hellings, met een halve volley, de eindstand op 4-3 bracht.

Zondag 10 mei begint de nacompetitie met de wedstrijd tegen het als 2e geeindigde OKSV. Een zeer belangrijke wedstrijd voor Irene. Er wordt dan ook op veel publiek gerekend.