Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

sv Tonglre 1 - Essche Boys 1
 

 

Essche Boys toon veerkracht en pakt 3-4 overwinning uit bij Tongelre.

Eindhoven: Na enkele wedstrijden met mindere resultaten stond voor Essche Boys de uitwedstrijd bij Tongelre in Eindhoven op het programma. Beide teams bevinden zich onderaan de subtop. Aan het begin gaat de wedstrijd dan ook gelijk op zonder dat beide teams tot echt grote kansen komen.

In de 16e minuut is het de grote spits van Tongelre die plots in een 1op1 situatie in de zestienmeter van Essche Boys komt en na een kapbeweging de keeper weet te verassen in de korte hoek.
Essche Boys herstelt zich snel en komt in de 23e minuut op een 1-1 stand, na een goede voorzet van de rechterkant via Willem Heijnen is het Rudi van Gemert die de bal vanuit een volley hoog in het doel schiet. In de 29ste minuut komt Tongelre echter alweer op een 2-1 voorsprong, een voorgetrokken bal kon zo binnengelopen worden binnen de 5 meter.

Al vlug in de tweede helft komt Tongelre zelfs op een 3-1 voorsprong een indraaiende bal vanaf de linkerflank kan gecontroleerd worden en wordt door de zojuist ingevallen spits in de linkerhoek gekruld.
De spelers van Essche Boys weten hierna elkaar op scherp te zetten en laten zien zich nog niet gewonnen te geven. In de 67ste minuut is het Luuk Wolfs die vrij voor de keeper komt en de bal uit de stuit over de keeper lobt voor de 2-3. Hierna drukt Essche Boys door en komt het na goed anticiperen van de ingevallen Cas den ouden in de 75e minuut op 3-3.

Esch voelt dat er nog meer in zit en vanuit een strakke vrije trap van Tim van Velthoven is het Lars van Wanrooij die in de 83ste minuut knap de 3-4 inkopt. En hiermee matchwinner wordt.
Na een wisselvallige wedstrijd waarin Essche Boys de juiste teamspirit en veerkracht liet zien sleepte zij alsnog de 3-4 overwinning uit de strijd. Waardoor Esche Boys weer voorzichtig omhoog kan kijken, volgende week staat er opnieuw een wedstrijd tegen een ploeg uit Eindhoven op het programma s.v. Tivoli komt dan op bezoek in Esch. De aftrap staat gepland voor 14.00 uur.

Auteur Jasper Vorstenbosch
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


23-11-2022
 
 
sv Tonglre 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)