&

Essche Boys 1 - WEC 1

Essche Boys speelt wederom gelijk.

Esch: Essche Boys liet een aantal goede kansen onbenut om met een overwinning van het veld te stappen tegen de gasten WEC uit Wijbosch. Vanaf het begin van de wedstrijd had Essche Boys het betere van het spel en krijgt het na tien minuten een goede kans een voorzet wordt terug gekopt door Julio van Ginkel waarna Jasper Vorstenbosch vanuit de stuit net overschiet.

Essche Boys blijft de overhand houden in balbezit en krijgt via Luuk Wolfs en Quint den Ouden twee geplaatste schietkansen maar deze laatste kan nog net door de WEC keeper gekeerd worden. Net voor rust werd WEC vanuit een uitbraak voor het eerst gevaarlijk maar deze kans werd door de Essche verdediging onschadelijk gemaakt.

In het begin van de tweede helft komt WEC beter in de wedstrijd en wordt het een meer open wedstrijd met grote ruimtes tussen de aanval en verdediging beiderzijds. De grootste kans krijgt Essche Boys wanneer Lars van Wanrooij, Luuk Wolfs wegstuurt en deze goed de keeper omspeelt echter is hij niet bedacht op de meegelopen verdediger en deze kan nog net de bal wegwerken voor deze in het lege doel geplaatst kon worden.

Aan de andere kant krijgt WEC een grote kans maar is het Tim van Velthoven die met goed verdedigingswerk de bal voor de doellijn weet te keren.

Beide ploegen kregen in de tweede helft nog wat kansen om via een uitbraak te scoren waardoor op basis van de tweede helft een gelijkspel de terechte uitslag was.

Volgende week speelt Essche Boys uit bij Nieuw Woensel in Eindhoven de aftap staat gepland voor 14:30.