Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - VFC Zwaluw 1
 

 

Esscheboys verliest bekerwedstrijd thuis van Zwaluw VFC

In de eerste thuiswedstrijd van seizoen heeft Esscheboys niet weten te winnen van Zwaluw VFC. De bekerwedstrijd eindigde uiteindelijk in 0-2 voor de bezoekers. De thuisploeg kon redelijk tegenstand bieden aan de bezoekers uit Vught, maar 2 keer slordig balverlies was dodelijk.

Vooraf wist Esscheboys dat het een zware wedstrijd ging worden tegen stabiele 3e klasser Zwaluw VFC, dit was ook te zien want de gastheren moesten zich beperken tot verdedigen. De bezoekers hadden het meeste balbezit, maar tot echte kansen leidde dit niet. Wel waren ze uit corners gevaarlijk. Esscheboys loerde op de counter en kreeg hier ook de kansen voor, maar steeds was de eindpass niet goed. Na ongeveer 25 minuten kwamen de bezoekers op voorsprong; na slordig balverlies van de thuisploeg stonden de bezoekers na een splijtende pass alleen voor de keeper en hun aanvaller faalde oog in oog met Esscheboys keeper Bart Spooren niet. 0-1. Zwaluw VFC had het betere van het spel en Esscheboys probeerden het de bezoekers zo lastig mogelijk te maken. Na 40 minuten kreeg Zwaluw VFC uit het niets de kans om de voorsprong te verdubbelen. Wederom na slordig balverlies van de thuisploeg, echter schoot hun aanvaller dit keer naast. Met een 0-1 stand zochten de ploegen de kleedkamer op.

Na de rust zien we hetzelfde spelbeeld; Esscheboys verdedigend en Zwaluw VFC de bal. Na 55 minuten kregen de bezoekers de kans om de voorsprong te verdubbelen; na een goede voorzet kreeg de spits van Zwaluw VFC het van dichtbij voor elkaar om tover e schieten. Niet veel later kreeg Luuk Wolfs de kans om de gelijkmaken te maken, maar miste oog in oog met de keeper. Hierna bleef het spel op en neer gaan, maar was het Zwaluw VFC dat een kwartier voor tijd de wedstrijd besliste. Wederom leidde balverlies dit doelpunt in; 0-2. Hierna vonden de bezoekers het mooi geweest en de thuisploeg kon het niet opbrengen er nog een wedstrijd van te maken. Toch kreeg de thuisploeg nog 2 kansen om de aansluitingstreffer te maken, maar het lukte Lars van Wanrooij en Pim Laansma niet om te keeper te passeren. Zo eindige de wedstrijd in een terechte overwinning voor de bezoekers.

Volgende week speelt Esscheboys uit bij VCB deze wedstrijd start om 14:30.

Auteur Tim van Velthoven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


04-09-2022
 
 
Essche Boys 1 - VFC Zwaluw 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)