Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - Tivoli 1
 

 

Essche Boys boekt overtuigende overwinning op Tivoli.

Esch: Op de eerste koude zondag van dit seizoen ontving Essche Boys met Tivoli opnieuw een ploeg uit Eindhoven. Na vorige week een overwinning gepakt te hebben tegen Tongelre, ging Essche Boys ervoor om de stijgende lijn door te trekken.

Al vroeg in de wedstrijd bleek dat Essche Boys de betere ploeg was en dat er veel ruimte lag achter de verdediging van Tivoli. Wanneer Essche Boys zorgvuldiger geweest was in balbezit in de openingsfase hadden zij dan ook al vroeg op voorsprong kunnen komen.      Na een goede steekpass van Rudi van Gemert was het Luuk Wolfs die diep gestuurd werd maar hij stuitte op het hoofd van de uitgekomen Tivoli keeper. In de 15e minuut werd een goede uitbraak dan toch omgezet in een doelpunt opnieuw was het Luuk Wolfs die zo door kon lopen richting de keeper en de bal goed breed legde op de meegelopen Rudi van Gemert die deze in een leeg dol kon schuiven voor de 1-0. Ook hierna bleef Essche Boys gevaarlijk met diepe ballen achter de verdediging en werden een aantal kansen onbenut gelaten. In de 35ste minuut werd het alsnog 2-0, Lars van Wanrooij brak door vanaf de middenlijn en hield het overzicht en legde de bal breed op Willem Heijnen die zo zijn eerste competitiedoelpunt voor Essche Boys maakte.

Na de rust begon Essche Boys voortvarend en werd een schot van van Wanrooij nog gekeerd door de keeper van Tivoli en kon een rebound net voorkomen worden.            Hierna ging Tivoli een korte fase wat opportunistischer spelen, en drongen zij Essche Boys wat terug uit. Deze fase duurde echter niet lang en na opnieuw een goede steekbal door de verdediging van Tivoli was het Luuk Wolfs die neergehaald werd in de zestienmeter waardoor Lars van Wanrooij vanaf de penaltystip de 3-0 binnenschoot. En de linksback van Tivoli zijn tweede gele kaart zag en dus rood kreeg.  Via de open ruimte over de rechterflank was het Luuks Wolfs die een strakke voorzet gaf die door de ingevallen Luuk van Velthoven goed op waarde werd geschat en ingeschoten werd voor de 4-0. Na een strakke voorzet van Tim van Velthoven raakte Luuk van Velthoven met een knappe volley met links ook nog de lat. Waarna de 4-0 stand ook de einduitslag van deze wedstrijd werd. Hierdoor stijgt Essche Boys weer een aantal plaatsen naar een gedeelde zesde plek op de ranglijst.

Zondag 27 november staat de laatste wedstrijd van het drieluik Eindhovense tegenstanders op het programma. Essche Boys speelt dan uit tegen Pusphaira de aftrap tegen de Eindhovense studentenvoetbalclub staat gepland om 14:30.

Auteur Jasper Vorstenbosch
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


20-11-2022
 
 
Essche Boys 1 - Tivoli 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)