Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jan van Arckel 1 - Essche Boys 1
 

 

Jan van Arckel sterker dan Essche Boys

Zondag 10 oktober. Essche Boys speelt een uitwedstrijd op het kunstgras van Jan van Arckel. De wedstrijd begint meteen met spektakel want al na 18 seconden ligt de bal in het doel van Essche boys. Dit ontstond door een lange bal van achteruit waar de verdediging van Essche Boys geen oplossing voor had. 1-0 Jan van Arckel.

Dit zorgde er meteen voor dat Esch feller werd. In het restant van de eerste helft werd ook goed gevoetbald door de ploeg uit Esch. Dit leidde ook tot een paar goede kansen. Hier werd alleen geen doelpunt mee verdiend.

De tweede helft daarentegen was totaal anders. Esch kreeg minder grip op de wedstrijd en werd slordiger. Jan van Arckel kon daarom ook weer makkelijker voetballen en de wedstrijd controleren. Maar ook aan die kant werd er in de tweede helft weinig tot niets gecreëerd. Echter bleef de stand niet tot de 90e minuut hetzelfde. Esch verspeelt de bal voorin door een overtreding van Jan van Arckel. Daardoor lag het achterin bij Essche Boys helemaal open. Dat betekende de score van 2-0 voor Jan van Arckel. Dit was tevens ook de eindstand van de wedstrijd.   

Auteur Luuk Wolfs
Meer Essche Boys nieuws >>>>


10-10-2021
 
 
Jan van Arckel 1 - Essche Boys 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)