Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

WEC 1 - Essche Boys 1
 

 

Esscheboys heeft een off-day en gaat hard onderuit

Na twee goede oefenwedstrijden heeft Esscheboys niet weten te winnen uit bij WEC. De bezoekers speelden, zeker voor de rust, dramatisch en ging kansloos onderuit met 5-0.Esscheboys begon nog redelijk aan de wedstrijd en kreeg ook de eerste kans.

Luuk Wolfs werd of rechts diep gestuurd, maar hij kreeg de bal net niet lekker mee waardoor hij vanuit een lastige hoek moest schieten. Uit het niets kwam de thuisploeg na een kwartier voetballen op voorsprong, nadat Esscheboys een corner niet goed verwerkt kreeg kon de aanvaller van WEC de bal in het lege doel schuiven. Na 20 minuten werd het al 2-0 voor de gastheren, nadat de spits de bal over Esscheboys keeper Bart Spooren wipte. Esscheboys kwam er niet aan te pas en moest voor de rust ook nog een derde treffer incasseren. Opnieuw werd het de thuisploeg niet moeilijk gemaakt en stonden er twee spelers van WEC vrij om de bal in het doel te schieten. 3-0 was de ruststand.

Na de rust probeerde Esscheboys in ieder geval de eer te redden, door twee wissels door te voeren. Het kreeg wat kansjes, maar de echte overtuiging ontbrak om echt iets te forceren. Het was dan ook niet gek dat WEC in de 60e minuut wist; een corner viel tussen 2 man stil en het was een speler van WEC die het snelst reageerde en de bal binnenschoot. 4-0. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg kreeg Rob van Rooij van de bezoekers ook nog een rode kaart. Hij kreeg twee geel in 10 minuten tijd door twee onnodige overtredingen. Esscheboys moest zich vanaf toen echt beperken tot verdedigen om een monsternederlaag te voorkomen. Uiteindelijk werd het nog 5-0, maar mocht Esscheboys vooral haar keeper Bart Spooren bedanken dat het hier bij bleef. Na 90 minuten floot de scheidrechter af en verloor Esscheboys kansloos van WEC.

Deze moet snel vergeten worden door de spelers van Esscheboys, want het was een dramatische wedstrijd. Aankomende zondag is er kans op eerherstel, wanneer VOW op bezoek komt. Esschboys heeft wat goed te maken na de 5-1 nederlaag op bezoek bij VOW. Alle support is dus welkom en de wedstrijd start om 14:00

Auteur Tim van Velthoven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


26-01-2020
 
 
Esscheboys heeft een off-day en gaat hard onderuit
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)