&

vv Boskant 1 - Essche Boys 1

Matig Essche Boys verliest terecht van Boskant

Op een regenachtige middag en op een slecht bespeelbaar veld trad Essche Boys aan tegen Boskant. Essche boys begon slecht aan de wedstrijd en gaf veel ruimte weg. Binnen 5 minuten scoorde Boskant al de eerste goal. Echter werd deze afgekeurd omdat de bal al over de achterlijn was geweest.

Na 24 minuten kreeg Boskant een corner. Via de kluts viel de bal voor de voeten van een verdediger van Boskant, die hem hard in de hoek schoot. Keeper Bart Spooren was kansloos. Het eerste gevaar van Essche Boys kwam van Luuk Wolfs, echter werd de aanval niet goed uitgespeeld.
Na de rust probeerde Essche Boys meer te voetballen en kreeg het meer ruimte van Boskant. Maar nog steeds was het slordig. In de 60ste minuut was Robin van Beek nog dicht bij de gelijkmaker, zijn voorzet viel op de bovenkant van de lat. Tien minuten voor tijd dacht Boskant op 2-0 te komen. Bart Spooren redde de eerste inzet goed, de rebound werd door de spits van Boskant naar de verre hoek gekopt. Deze bal tikte de keeper van Essche Boys met een goede reactie uit de goal, de scheids beoordeelde dat de bal niet volledig over de lijn was geweest. Essche Boys liet zich nog één keer zien voor de goal van Boskant. De ingevallen Stein van Kasteren gaf een goede voorzet vanuit rechts. Lars van Wanrooij kon net niet goed onder de bal komen, waardoor zijn kopbal over de goal van Boskant ging.
Boskant heeft verdient gewonnen van een matig Essche Boys.

Zondag 15 maart treedt de ploeg uit Esch aan tegen de nummer twee Avesteyn. De wedstrijd in Esch begint om 14.00 uur.