Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Dag En Nacht Van Essche Boys DENVEB 3.0
 

 

Dag En Nacht Van Essche Boys DENVEB 3.0

Dit seizoen bestaat v.v. Essche Boys 60 jaar. Op 10 en 11 januari organiseren wij de derde editie van De Dag En Nacht Van Essche Boys. Beter bekend als DENVEB. Een
vijfjaarlijkse traditie sinds het 50-jarig jubileum.

WAT IS DENVEB?
Neem 4 fietsen, 20 teams en een feesttent en je hebt de Dag en Nacht van Essche Boys. Tijdens
de DENVEB gaan teams met elkaar de strijd aan door middel van verschillende hometrainerwedstrijden. Zo hebben de de ploegentijdrit, koppelkoers, trio-estafette en individuele wedstrijden.

Globaal programma
We starten vrijdag 10 januari om 20.00 uur met een spectaculaire opening met ploegenpresentatie en om 20.30 uur wordt de eerste wedstrijd gefietst.
Zaterdag om 20.30 uur is bekend wie zich de winnaar van de DENVEB 2020 mag noemen. De afterparty duurt tot 22.30uur.

DENVEB FIETSTIVAL
Fietsen & Feesten, dat is waar het DENVEB fietstival om draait. En laat dat nou net twee dingen zijn waar we bij Essche Boys goed in zijn. Naast de spannende wedstrijden komen Zanger Rens en Johnny Purple de tent op z'n kop zetten. DJ Tommy Santo neemt op zaterdag vanaf 19.00 uur de eindsprint en afterparty tot 22.30 uur tot zijn rekening.

BIJZIJN = MEEMAKEN
Geen deelnemer of geen lid van Essche Boys? Geen probleem! Het DENVEB fietstival is gratis te bezoeken en iedereen is welkom. Dus kom genieten van de spannende wedstrijden, dansen op de lekkerste muziek of gewoon een drankje doen! Wij hopen je te zien in de feesttent bij Essche Boys!

Auteur Pleun den Ouden
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


31-12-2019
 
 
Dag En Nacht Van Essche Boys DENVEB 3.0
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)