Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys vr1 – SC `t zand vr4
 

 

Essche Boys VR1 tekort in tweede helft tegen SC `t Zand VR4

Afgelopen week namen de dames van Essche Boys afscheid van teamgenoot Bente van Velthoven. Twee weken geleden kreeg Bente na het bekerduel tegen SCG'18 een herseninfarct in de kleedkamer, die haar later fataal werd. Zondag 30 september ging het team na twee emotionele weken het veld weer op voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

Tegen de dames van Sc 't Zand 4 hadden zij gehoopt om drie punten te pakken. Helaas bleek de club uit Tilburg, met name in de tweede helft, te sterk voor dames uit Esch. In de eerste helft lieten de dames uit Esch zien dat zij wilde winnen. Mooie combinaties zorgde voor kans, na kans. Toch was Sc 't Zand de club die het eerste doelpunt maakte. Na veel onbenutte kansen, zorgde Floor Wagenaars laat in de eerste helft voor de gelijkmaker, na een perfecte assist van Noor Vugs. In de tweede helft viel al snel de 1-2, maar deze voorsprong duurde niet lang. Na een schot van Sandra Broeders was het 2-2. Na twintig minuten in de tweede helft was de koek voor de dames uit Esch op. De dames van ’t Zand gingen met een 2-4 overwinning het veld af.

Zondag 7 oktober speelt Essche Boys VR1 om 13.00 uur op sportpark Wettenseind een uitwedstrijd tegen EMK VR1 in Nuenen.

Auteur Pleun den Ouden
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


30-09-2018
 
 
Essche Boys vr1 – SC `t zand vr4
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)