&

Essche Boys 1 - EDN`56 1

Essche Boys 1 weet zichzelf niet te belonen tegen EDN`56 1

Terwijl heel Esch 11-11 aan het vieren is, kan Essche Boys weer de eigen wei op om te spelen tegen de gasten uit Haghorst, EDN. Al vrij vlug in de wedstrijd weet – door een keurige loopactie de diepte in – Luuk Wolfs los te komen van de tegenstander. Hij scheert de diepte in en weet de bal de uitkomende keeper van EDN te laten passeren: 1-0.

Enige tijd later wordt een speler van EDN in het 16-metergebied van Esch geschopt en krijgt Esch een penalty tegen. Keeper Yorrick van Breukhoven duikt, maar de bal schamt slechts de sok van Yorrick en weet zijn plek te vinden in de touwen. Robin van Beek weet Esch op fantastische wijze de wedstrijd in te houden door werklust te tonen. Het loopt nog gesmeerder als Luuk van Velthoven, na een fout van keeper en verdediger, de bal weet te ontfutselen en Esch op 2-1 kan brengen.
In de tweede helft probeert Esch koste wat kost de overwinning over de streep te trekken, maar weet zich niet te belonen. Na enige tijd van loopacties de diepte in komt er geen derde goal bij voor Esch. Als Esch in de 89e minuut een vrije trap slecht benut, komt er een schermutseling om de bal en kan EDN via Ken van Wanrooij de bal in het net van Esch krijgen. 2-2. Esch weet zichzelf niet te belonen.