&

Essche Boys 1 - RKDSV 1

Essche Boys weet thuis weer niet te winnen van RKDSV

Maandag 2e paasdag kwam RKDSV op bezoek. De gasten kwamen vroeg op voorsprong. In de 8e minuut werd de bal te kort terug gespeeld op keeper Bram Schoenmakers die net te laat was bij de bal en hierdoor de aanvaller van RKDSV onderuit haalde. Hij werd bestraft met geel en kreeg een penalty tegen die goed werd binnengeschoten.

In de 29e minuut ging Dennis Vorstenbosch goed door op rechts en gaf de bal voor op Marco den Ouden die de bal langs de verkeerde kant van de paal schoot. Vijf minuten later werd een geplaatste bal door Yannic van Gerven goed gepareerd door de keeper. Enkele minuten later ging wederom Dennis Vorstenbosch goed door op rechts, maar gaf de bal iets te hard voor op de meegelopen Yannic van Gerven die de bal net niet in kon koppen. In de 45e minuut was er nog een spannend moment voor de Essche goal, waar uiteindelijk Tim Breukhoven de bal uit de kluts kon wegwerken. In blessuretijd van de 1e helft ging Marco den Ouden goed door op links maar stuitte op de keeper waardoor de ruststand 0-1 bleef. In het eerste kwartier na rust misten kopballen van Marco den Ouden en Jethro van Gerven precisie. Essche Boys bleef jagen op de gelijkmaker maar in de 68e minuut was het RKDSV dat de voorsprong verdubbelde. Na goed voorbereidend werk op de rechtse flank werd de bal voorgegeven en was het een koud kunstje voor de aanvaller van RKDSV om binnen te tikken. Essche Boys bleef aandringen en kreeg de kansen voor de aansluitingstreffer, maar kwam niet tot scoren. In de 88e minuut passeerde Marco den Ouden op links 2 tegenstanders, maar zijn schot vloog in het zijnet. Hierdoor bleef het 0-2 wat ook de eind uitslag was.