Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Essche Boys 1 - FC Eindhoven am
 

 

Essche Boys buigt voor kampioen Eindhoven

Zondag 1 mei al vroeg in de wedstrijd kon Essche Boys op voorsprong komen door een steekbal van Jens Rutten op Yannic van Gerven, die oog in oog stond met de keeper. Helaas speelde hij de bal net te ver voor zich uit. Na een half uur spelen was de voorsprong er voor Essche Boys, nadat de bal op het middenveld bleef hangen, stuurde Pim Laansma Marco den Ouden diep. Die op zijn beurt de bal aflegde op Yannic van Gerven die de bal simpel binnen kon lopen. Kort daarna kopte Kees Vugs de 2-0 binnen, maar de goal werd afgekeurd. Volgens de scheidsrechter was er in de rug geduwd. In de laatste minuut van de eerste helft was het Eindhoven dat nog wat terug deed. Bas de Haas schoot een vrije trap binnen. 1-1 was de ruststand.

Tweede helft had Essche Boys weinig in te brengen en liep Eindhoven uit naar een 1-3 overwinning. De doelpunten werden gemaakt door Stanley Verbeek en Jordi van Meurs.

Aankomende zondag speelt Essche Boys uit tegen DVG om 14.30.  


Auteur Frits Hermes
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


01-05-2016
 
 
Essche Boys 1 - FC Eindhoven am
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)