&

Essche Boys 1 - DBS 1

Essche Boys weer met beide benen op de grond.

Vanaf zondag 28 september was Essche Boys ongeslagen. Drie wedstrijden werden er winnend afgesloten en 2 keer werd er gelijk gespeeld. Deze mooie serie werd afgelopen zondag 9 november ruw door DBS verbroken. 1-4 was de teleurstellende einduitslag.Vanaf de 1e minuut was DBS de betere partij. In de 18e minuut resulteerde dat in een verdiende 0-1 voorsprong. Na de rust bleef DBS het beste van het spel houden en in de 50e minuut werd er weer uit een corner gescoord. 0-2 sprak het scorebord. Vier minuten later kreeg DBS op 17 meter van de goal een vrije trap. Deze werd onhoudbaar achter keeper Guus Doggen geschoten, 0-3. Essche Boys probeerde het wel maar bleef op 1 moment na ongevaarlijk. Precies na een uur spelen gaf Guno den Ouden een goede voorzet maar Yannic van Gerven kopte de bal over het doel. In de 73e minuut werd de wedstrijd definitief beslist. Wederom wist DBS uit een corner te scoren en de 0-4 stond op het scorebord. Acht minuten voor tijd scoorde Yannic van Gerven de eretreffer en bracht hiermee de eindstand op 1-4.

Zondag 16 november a.s. heeft Essche Boys geen competitieverplichtingen.