Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Dag en Nacht van Essche Boys
 

 

Denveb 2015 een groot succes!

5 jaar lang heeft Esch moeten wachten, maar eindelijk was het zover. Vrijdag 9 en zaterdag 10 januari organiseerde Essche Boys de 2e Dag en nacht van Essche Boys, oftewel Denveb! Vrijdagvond rond 19.30 uur druppelden de eerste teams binnen om de opening te zien. Tijdens de opening gingen 4 prominente Essche Boys leden de strijd aan om zo het goede voorbeeld te geven aan de 16 deelnemende teams. Iets voor 20.30 uur werd afgeteld van 10 naar 0 voor de start van de 2e editie van Denveb en dit was tevens het startschot voor de eerste wedstrijd.

Er waren verschillende onderdelen: individueel, koppelkoers duo’s, estafetterit trio’s en de ploegenstrijd. Tussen de wedstrijden door konden renners elkaar uitdagen voor de gele trui (heren) en roze trui (dames). De renners die aan het einde van de zaterdagavond de gele en roze trui aan hadden waren de winnaars.

Rond 23.30 kwam een artiest de boel op zwepen om de renners die in de nacht moesten fietsen een steuntje in de rug te geven. Om 06.00 werd de laatste wedstrijd gefietst door de nachtploeg en gingen de renners naar huis om wat te slapen, zodat ze de volgende middag weer fris en fruitig aanwezig waren. Drie uur na de laatste nacht rit startte de eerste wedstrijd voor de renners van de ochtendploeg. Tussendoor werd nog een Amerikaanse Bingo gehouden en om 15.30 uur kwamen de Dorini’s de renners een opkikker geven voor de laatste uurtjes. Dat is ze gelukt, want de tent ging helemaal los!

Met nog een aantal minuten te gaan voordat de 24 uur gepasseerd zouden worden, werden de laatste finales gefietst en gingen de renners zich daarna klaar maken voor de prijsuitreiking en de afterparty.

24 uur lang werden er gestreden, gelachen, gesprongen en gezongen en na meer dan 225 wedstrijden zijn dit uiteindelijk de winnaars geworden van Denveb 2015:

  • Heren individueel: Luuk van Velthoven
  • Dames individueel: Claire Pijnenburg
  • Ploegenklassement: No dope, No glory
  • Knock-Out Cup: V6
  • Gele trui: Menno den Ouden
  • Roze trui: Lynn Witlox

We willen iedereen bedanken voor dit top evenement. Het was GEWELDIG!

De organisatie van de dag en nacht van Essche Boys

Auteur Yannic van Gerven
Meer Essche Boys voetbal nieuws >>>>


10-01-2015
 
 
Dag en Nacht van Essche Boys
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)