Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv DVG 1 - Wilhelmina 1
 

 

Eerste puntverlies thuis van DVG in een heerlijk potje voetbal !!!!

In een wedstrijd die bol stond van spanning van de 1e tot de laatste minuut werden de punten broederlijk verdeeld. DVG nam 2 x de leiding, maar de Bossche bezoekers kwamen beide keren langszij. Ze werden bij het 1e doelpunt wel erg geholpen door de Rood-Gelen.

Over de gehele wedstrijd waren de betere kansen voor de gastheren, terwijl de Wilhelminianen lieten zien over een technisch vaardig team te beschikken. Na een heerlijke actie van Jurre waarbij hij een aantal verdedigers zijn hielen liet zien, verraste hij de keeper met een leep balletje in de korte hoek 1-0.Vlak hiervoor had Jurre de mogelijkheid een lob te plaatsen, maar hij had niet in de gaten dat de keeper te ver voor zijn doel stond.
Een misverstand bij een vrije trap van DVG leidde de 1-1 in. De spits van Wilhelmina pakte dit cadeautje graag uit. DVG kwam beter in het spel, maar moest op blijven passen voor de gevaarlijke spitsen uit Den Bosch. Toch wist DVG voor rust wederom op voorsprong te komen toen Luuk de bal van dichtbij binnenschoot en we met een 2-1 voorsprong gingen rusten. Even daarvoor had een kopbal van Jurre meer verdiend, echter de dwarsligger stond de treffer in de weg.

In de 2e helft bleven de ploegen aan elkaar gewaagd en het niveau bleef hoog. De scheidsrechter hielp hier duidelijk een handje, door niet pietlutterig te fluiten, kort op de situaties te zitten en duidelijk te zijn in de leiden van deze vermakelijke pot voetbal. Al met al de welverdiende complimenten voor de referee wat ook wel eens gezegd mag worden. DVG bleef zoeken na een 3e treffer terwijl het achter in de zaakjes goed voor elkaar had.
Toch wist de linksbuiten van Wilhelmina 1 keer aan de aandacht te ontsnappen en de bal in het zijnetje naast Merijn te plaatsen. Dit betekende de 2-2

Hier zou het ook bij blijven ondanks nog een poeier van Luuk met zijn favoriete linker, Jurre die de vuisten van de keeper testte en een kopbal uit een heerlijke voorzet op maat voor Sander van de prima ingevallen Lars.
Het eerste puntverlies in een thuiswedstrijd, 2 tegen doelpunten, maar een verdienstelijk resultaat tegen een prima spelende ploeg.

Auteur Jeroen van Oorschot
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


26-11-2023
 
 
vv DVG 1 - Wilhelmina 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)