Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Buren 1 - vv DVG 1
 

 

DVG pakt de periodetitel in Gelderland

In Buren werd een makkelijke overwinning behaald. In de eerste helft was DVG heer en meester en kon het gaan rusten met een 0-3 voorsprong. In de tweede helft werd het spel een stuk slordiger, maar kon de score uiteindelijk wel uitgebreid worden naar 0-5. Doordat Essche Boys met 3-4 van ODC won kon DVG al beslag leggen op de periodetitel en dit terwijl er nog geen duidelijkheid is over de wedstrijd tegen RKVSC.

DVG begon uitstekend aan de wedstrijd en kreeg al wat kansjes voordat de 0-1 viel. Een prima aanval over links waar Luuk van de Ven door kwam en met een voorzet Jurre Traa probeerde te bereiken. Deze voorzet was de keeper te machtig waardoor Jurre van Vechel binnen kon tikken. De vele corners die genomen werden gedurende deze wedstrijd waren niet van de allerhoogste kwaliteit. Maar bij de 0-2 was Thijs Dill alert bij de 2e paal en werd er wel uit een corner gescoord. De beweeglijke Luuk van de Ven was weer een plaag voor de defensie met zijn loopacties. Bij de 0-3 kwam Luuk door over de rechterkant en viel de goal op vrijwel identieke wijze als de 0-1. De keeper liet los en Jurre Traa werkte de rebound binnen.

In de eerste helft werd Jurge van der Velden gewisseld uit voorzorg. Die kon zijn optreden nog belonen na een geweldige één-twee met Jurre Traa maar hij koos niet voor eigen succes. Gijs Verhagen verving Jurge. Na 65 minuten kwamen de overige wissels ook nog het veld in. De uitmuntend spelende Jurre van Vechel was bepalend bij de 0-4 en de 0-5. Bij de 0-4 passeerde Jurre gemakkelijk over de linkerkant waarna zijn puntgave voorzet door Twan van de Broek werd binnengeknikt. Gedurende de tweede helft werd het spel van DVG wel steeds slordiger waardoor Buren nog een aantal keer gevaar kon stichten zonder daarbij echt gevaarlijk te worden. De laatste goal ontstond na balverlies in de defensie bij Buren waar Jurre van Vechel van profiteerde. Zijn lage voorzet bereikte Lars Cuijten die net als Thijs Dill zijn eerste competitietreffer mocht bijschrijven.

Zondag wacht de lastige thuiswedstrijd thuis tegen Wilhelmina.

Auteur Jeroen van Oorschot
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


19-11-2023
 
 
Buren 1 - vv DVG 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)