Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv DVG 1 - VFC Zwaluw 1
 

 

Koploper Zwaluw geeft DVG geen kans.

De grasmat lag er weer perfect bij en het zonnetje zorgde voor een lekkere zondagmiddag op sportpark de Rode Bleek. Alleen Zwaluw werkte niet mee om de drie punten in Liemt te laten. Zo boekte ze alweer de zevende overwinning achter elkaar en staan ze stevig aan kop in de 3e klasse.

Het was ook niet zo dat ze DVG helemaal wegspeelde, maar DVG kon niet echt een vuist maken tegen de mannen van trainer John Laponder. Bij DVG stond na een lange blessure periode Tim Roovers weer aan de aftrap en aan inzet ontbrak het ook zeker niet bij de spelers van DVG. Alleen de stand op de ranglijst was ook terug te zien op het veld. Al vroeg in de wedstrijd kwam Zwaluw op 0-1 via de goed spelende Zwaluw spits Martin de Laat al was het wel randje buitenspel. De altijd goed op lettende DVG vlagger Anton Hermes vond dat het buitenspel was, alleen dacht daar de scheidsrechter anders over en keurde de treffer gewoon goed. Het spel golfde wat op en neer zonder echt gevaarlijke momenten voor de goal. De verders sportieve wedstrijd werd in de 21e minuut ontsiert door een veel te harde overtreding op DVG spits Jurre van Vechel, de nummer 5 van Zwaluw kreeg geel maar zat tegen het rode aan. Gelukkig voor DVG kon Jurre gewoon verder spelen, maar hij kon vandaag ook niet voor het echte gevaar zorgen. Uit de toegekende vrijetrap kopte Tim Roovers over. Zwaluw kreeg ook nog wel wat kansjes maar DVG keeper Mark Faes stond iedere keer goed zijn mannetje. De spelers konden gaan rusten met een 0-1 stand.

DVG trainer Henri van den Braak zorgt er meestal voor dat zijn spelers goed aan de 2e helft beginnen, maar nu werd er rechts achterin wel heel slap verdedigd. Zo kon Martin de Laat wel heel makkelijk zijn 2e treffer binnen schieten en de stand op 0-2 brengen. DVG keeper Mark Faes voorkwam in de 50e minuut met een goede actie nog de 0-3 maar meer doelpunten zouden er deze zondagmiddag niet meer vallen. Ook toen Zwaluw met 10 man kwam te spelen (2x geel voor de net vader geworden Zwaluw speler Thijs van Rooij) kon DVG niet voor echt gevaar zorgen. DVG moet de komende weken weer proberen wat punten bij elkaar te gaan sprokkelen zodat het niet naar beneden wegzakt.


Auteur Jeroen van Oorschot
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


13-11-2022
 
 
vv DVG 1 - VFC Zwaluw 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)