Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv DVG 1 - BVV 1
 

 

Overtuigende overwinning van DVG op BVV !

Op deze prachtige zondagmiddag 30 oktober was er bij DVG iedereen klaar om er mooie dag van te maken. Na een paar mindere resultaten moest er eigenlijk gewonnen worden om mee te blijven draaien in de competitie.

Het eerste kwartier golfde het spel op neer en was het aan beide keepers te danken dat er na 15 minuten nog 0-0 stond op het scorebord. In de 15e minuut werd een schot van Melle Voets wat ongelukkig geblokt met de hand van een BVV speler. De weer uitstekend spelende Jurre van Veghel schoot hem met volle overtuiging binnen. De spelers van DVG zorgde voor de meeste dreiging en als BVV eruit kwam stond er de uitstekende keeper Mark Faes om zijn doel schoon te houden. Het was ook de middag waarin de jeugdige Thijs Dill verdienstelijk zijn debuut in de basis maakte. Nog voor rust kwam DVG op 2-0 door Melle Voets die alert reageerde toen de keeper van BVV en schot niet onder controle had.

In de 2e helft was het spelbeeld niet veel anders, DVG was beter en goed bij de les en bleef dankzij de altijd dreigende voorhoede gevaarlijk. BVV was via hun nummer 5 nog wel een paar keer gevaarlijk maar iedere keer was daar weer de keeper van DVG die de bal onderschepte. Het had nog 3-0 kunnen worden door de invallers Dirk Melis en Demy de Fretes maar hun inzetten miste net het doel.

Auteur Jeroen van Oorschot
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


30-10-2022
 
 
vv DVG 1 - BVV 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)