&

DVG verrast tegen Margriet

Er stond wel iets op het spel voor DVG tegen Margriet er moeten nog punten gehaald worden om het niet af te laten hangen op de laatste speeldag uit tegen ODC. DVG trainer Henry van den Braak moest zijn elftal weer op verschillende plaatsen met nieuwe namen invullen, maar zijn elftal begon strijdbaar aan de wedstrijd.

Na wat kleine kansjes over en weer volgden er in de 25 minuut een tegenvaller. Teun Welvaarts raakte de bal onbedoeld verkeerd en maakte zo een van de mooiste eigen doelpunten van het jaar. Maar DVG ging niet bij de pakken neer zitten en onder aanvoering van die zelfde Teun gingen ze op zoek naar de gelijkmaker. In de 34 minuut gaf Bart de Windt de bal voor aan Teun die met een hele mooie voorzet Bas van Houtum in staat stelde om de 1-1 binnen te koppen. Nog voor rust kwam DVG op 1-2 toen de mee opgekomen Koen van de Sande een voorzet gaf op Jerre van Veghel die hem heel knap binnen kopte.

In de 2e helft ging Margriet fanatiek op zoek naar de 2-2 maar DVG hield stand zo ook in de 74e minuut toen Margriet van dichtbij op doel schoot maar de altijd hard werkende Jaap Verhoeven nog net kon redde. DVG mocht in deze fase niet klagen en de weer uitstekende keeper Mark Faes bedanken. De 2-2 bleef uit en in de 95e minuut maakte DVG de 1-3 door de debuterende Dirk Melis die kon scoren na een geode aanval van DVG via de weer fitte Sander van de Ven en Joep van de Meijden. De ontlading was zeer groot bij de spelers uit Liemt en ze mogen geprezen voor de inzet. DVG kan zich zondag veilig spelen thuis tegen Alem dus kom onze jongens allemaal steunen. , Het is dan tevens seizoen afsluiting onder genot van een hapje en drankje en ook er gezorgd voor wat muziek.