Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv DVG 1 - RKTVC 1
 

 

Bliksem start DVG

Getergd stonden ze zondag 7 november aan de aftrap de spelers van dvg, met de mouwen opgestroopt waren ze er klaar voor om de spelers van RKTVC even te laten weten dat er vandaag geen punten mee naar Tiel zouden gaan. In de 3e mintuut was het al Melle Voets die de 1-0 binnen schoot.

Na een klein spelde prikje van RKTVC was het in de 7e minuut al weer raak. De ongrijpbare Jurre van Vechel was alleen maar te stoppen via een overtreding in de 16. Penalty dus voor dvg , na 3 gemiste strafschoppen van een dvg spelers ( deze reek was begonnen bij Bas H. , deze wordt overigens niet gezocht maar is een oud dvg er) was het nu Roy Groenendaal die wel raak schoot vanaf 7 meter. RKTVC kwam nog even terug in de wedstrijd, de keeper van dvg twijfelde even met uitkomen en beging een overtreding. Terechte penalty die keurig werd binnen geschoten. Even werd het onrustig bij de spelers en supporters van de thuis club. Maar toen Jurre van Vechel erachter kwam dat hij zijn turbo nog niet aan had staan was het gedaan met weerstand van RKTVC. In de 22e minuut werd een goede actie nog niet met een goal bekroond maar nog voor rust werd het toch 3-1, over links brak luuk van de Ven knap door en gaf hem voor op Jurre die de bal knap binnen kopte.  Deze dacht zijn 2e  nog te maken voor rust, maar werd afgekeurd wegens buitenspel.

DVG kwam meteen scherp uit de rust en stond al binnen 2 minuten op 4-1. Weer was het Jurre die 3 man passeerde en ook nog oog had voor de vrijstaande Melle Voets die zo ook zijn tweede mocht maken. De achterhoede van RKTVC kreeg maar geen grip op de voorhoede van DVG. In de 52e minuut werd Jurre op een veel te harde manier getorpedeerd in de 16 . Terechte penalty die weer onberispelijk werd binnen geschoten door Roy Groenendaal dat was dus de 5-1. Weer was er een overtreding nodig om DVG af te stoppen, een vrije trap werd door Roy Groenendaal  de 16 in geslingerd. De voorzet werd knap binnen gekopt (6-1) door de zeer jonge DVG aanvoerder Koen van de Sande die ook altijd voorop gaat in de strijd. Na een blik op de bank zag dvg trainer Henry van den braak dat de wissel spelers hun potje olvariet netjes hadden opgegeten. Het was dan ook tijd om gaan te wisselen en zo de spelers te belonen na uiterst goede wedstrijd . De gemiddelde  leeftijd ging door het inbrengen  van 4 spelers uit het bouwjaar 2004 weer een stukje naar beneden maar is alleen maar mooi met het oog op de toekomst. Door deze zege heeft dvg zich genesteld in de brede middenmoot en een klein gaatje geslagen met de onderste. Maar wat Henry van de Braak veel belangrijker zal vinden was de felheid en het getoonde spel.                                                                                                                                                     
     

Auteur Jeroen van Oorschot
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


07-11-2021
 
 
vv DVG 1 - RKTVC 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)