&

vv DVG 1 - DSC 1

Slap begin doet DVG de das om !!!!!!

Nog voordat de stewards de supporters  allemaal in het thuis vak op zijn plaats hadden gekregen was het al 0-1 voor DSC. Vanaf de aftrap kon Roy van Beurden zo doorlopen over de linkerkant en liet hij de keeper van DVG kansloos.

Niek Vermaire keeper van de 19-1 maakte zijn debuut en werd de eerste 25 minuten flink onder vuur genomen. Het was maar goed dat deze niet zo slap aan de wedstrijd begon als sommige medespelers. In de 37 minuut ging het wederom mis na slap uit verdedigen en was het terecht 0-2. DVG trainer Henri van den Braak kreeg zijn ploeg voor de rust niet aan de praat, maar de waarschijnlijke donder speech en zijn 3 wissels hadden wel zijn uitwerking. Na rust zagen we een  ander DVG. De supporters van DVG zagen in de 52 minuut een speler van DSC een overtreding maken in het strafschopgebied. Maar de scheidsrechter ging hier niet in mee. DVG werd beter en zorgde in de 60 minuut voor de verdiende aansluiting treffer na een mooie aanval door Jurre van Vechel. Er gloorde weer hoop voor de thuisclub, maar deze was weer zo vervlogen. Bij een uitbraak maakte DSC de 1-3, op het moment van scoren lag er echter een speler van DSC geblesseerd aan zijn hoofd op het veld. De scheidsrechter was dit ontgaan ook na overleg met de grensrechter, zo had hij het vanuit DVG oogpunt  wel drukker met andere dingen als het veldspel in deze uiterst vriendschappelijke wedstrijd. Met het wat overdreven wegsturen van de DVG trainer en het veel vuldig zwaaien met kaarten solliciteerde hij nadrukkelijk om een keer te gast te mogen zijn op de vermaarde kaartavonden op donderdag bij DVG. Dat het ook nog 1-4 werd na wat kansjes van DVG hakte er dan ook flink in. Er is dan ook werk aan de winkel om alles weer op de rit te krijgen, want zondag wacht alweer FC Schadewijk. Een geluk voor DVG,  de onderste staartploegen ontlopen elkaar nog niet veel