Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv DVG 1 - Avant`31 1
 

 

Avanti’31 wint verdient van matig DVG

Zondag 3 oktober waar van der poel en consorten zich een weg baanden op de kasseien door de modder en de regen, en er na 270 kilometer uit zagen als barbaarse strijders. Was er bij DVG voor gekozen om op kunstgras te voetballen, om zo hun jongens dit alles te besparen.

Maar veel hielp dat niet tegen Avanti. ze waren op elke strook de mindere. Voor de eerste ravitaillering (de rust) was er eigenlijk geen aanval te vermelden van DVG. Avanti kwam daarentegen vaak gevaarlijk voor de goal van DVG. Het was dan ook verdient dat de rechter spits van Avanti de 0-1 scoorde. Deze rechter spits (Roel Kappen) was ook een van de gevaarlijkste van Avanti, na jaren lang gevoetbald te hebben bij Fc Den-Bosch begon vaak elke gevaarlijke aanval bij hem. Op slaag van rust werd het ook nog verdient 0-2. In de rust herstelde ploegleider Henri van den Braak enigszins zijn manschappen. Niet dat dit heel veel gevaar opleverde maar het spel werd wel iets beter al was het aan de spits van Avanti te danken dat het uiteindelijk maar 0-3 werd. Niet dat hij slecht speelde hij was zeker een sterk aanspeelpunt in de combinatie. Maar bij het zien van de finishlijn strandde hij elke keer .Al met al een wedstrijd om vlug te vergeten voor DVG.

Auteur Jeroen van Oorschot
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


03-10-2021
 
 
vv DVG 1 - Avant`31 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)