Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv DVG 1 - Alem 1
 

 

vv DVG volgend jaar ook in de  3e klasse !!!!!!!!!!!

Vandaag moest het gebeuren voor de DVG ers om zo niet alles van de laatste wedstrijd tegen de aartsrivalen uit Boxtel ( ODC ) te laten afhangen. De scheidsrechter van de KNVB liet helaas verstek gaan zodat de wedstrijd 15 minuten later begon.

In de persoon van Pim van der Velden werd een uitstekend alternatief gevonden die de uiterst sportieve wedstrijd helemaal onder controle had. Om 14.45 vond dan eindelijk de aftrap plaats, dit ingeluid met wat kleurrijk vuurwerk  door de fanatieke aanhang van de thuis club.  Deze supporters lieten trouwens zien dat het ook op een normale manier kan, wat helaas niet altijd meer terug te zien is op de andere velden. DVG begon fanatiek aan de wedstrijd en ging ook vol voor de winst. Zo waren er wat kleine kansen voor Bas van Houtum en Bart de windt, Alem kwam er maar heel zeldzaam uit. In de 22e minuut brak Luuk vd Ven goed door op links maar zijn schot ging over. Een paar minuten later kreeg Alem een kans door de nummer 10 maar deze werd gekeerd door keeper Mark Faes. Na een overtreding van Alem mocht Peter Versantvoort aanleggen voor een vrijetrap maar deze belande in het zijnet. DVG werd steeds sterker en via de weer uitstekend spelende Jurre van Vechel belande een voorzet op het hoofd van Bas van Houtum die helaas over het doel kopte. Dvg kreeg niet meer de 1-0 gemaakt voor de rust en mocht Sander van de Ven bedanken dat het niet achter kwam. Met een uitstekende sliding voorkwam hij een kans voor Alem. Het kon nog alle kanten op in deze spannende klasse met de ruststanden op de verschillende velden ( zo stonden ODC en DSC gelijk en Schadewijk achter).
Dvg begon weer sterk aan de wedstrijd en via een hele mooie aanval via Bart de Windt en Bas van Houtum belande de bal bij Teun Welvaarts , deze had zijn vizier nog de verkeerde kant op staan. In de 65e minuut werd de moegestreden Bas van Houtum gewisseld voor de terugkerende Roy Groenendaal. Uit weer een aanval kreeg DVG een Corné deze werd genomen door Teun Welvaarts die bal op het hoofd legde van Luuk van de Ven en hem schitterend binnen kopte. Zo kregen de spelers van DVG loon naar werken en in de 73 minuut bekroonde  Teun Welvaarts een goede wedstrijd met de 2-0. Met een dribbel vanaf links sneed hij naar binnen en met een vlammend schot liet hij de keepr van Alem verbijsterd achter en het publiek ging achter de Goal uit zijn dak, echt een prachtige goal. Dvg kon de wedstrijd uitspelen en DVG trainer Henry van den Braak gunde nog wat spelers een publiek wissel en liet zo de wisselspelers ook meegenieten van de overwinning. De wedstrijd eindigden een verdiende 2-0 overwinning voor de Spelers uit Liempde. Dvg trainer Henry van den Braak sprak over een verdiende overwinning en 2 juweeltjes van doelpunten.

Zo blijft DVG behouden voor de 3e klassen na een wisselend seizoen met veel blessures en nood gedwongen wisselingen in de opstelling. De terugkeer van wat te vroeg gestopte spelers bracht de trainer wat meer opties en namens heel DVG willen we ze ook bedanken voor de fantastische inzet die ze elke zondag weer lieten zien.  Ook de veel opgeroepen jongens van onder 19 en de spelers van 2 hebben er voor gezorgd dat we zondag onbezorgd naar ODC kunnen afreizen en volgend jaar weer in de 3e klasse spelen. Wij als supporters zullen er dan ook weer zeker bij zijn en namens het bestuur willen wij alle DVG spelers, vrijwilligers en supporters alvast bedanken voor een fijn voetbaljaar.

Auteur Jeroen van Oorschot
Meer DVG voetbal nieuws >>>>


29-05-2022
 
 
vv DVG 1 - Alem 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)